Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Grant's Family Reserve with glass

Grant's

Налично

22,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Ароматът е комплексен, с нотки на зряла круша и летни плодове. Вкусът е с балансирана сладост на ванилия и банан, с фин намек за малц и цветя. Финалът е комплексен, дълъг и сладък, с лека опушеност. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Grant's Family Reserve with glass
Grant’s Family Reserve e едно от най-обичаните шотландски уискита в над 180 държави. Създадено от Уилям Грант през 1989 г., днес, пет поколения по-късно, този бленд е поверен в ръцете на мастър блендъра на Grant’s Браян Кинсман. Браян изкусно смесва 25 от най-фините едномалцови и зърнени уискита, за да създаде Grant’s Family Reserve.
Основата на бленда е нашето известно и високо ценено зърнено уиски от Гирвън, Шотландия. То е вакуумно дестилирано на по-ниска температура, за да бъде леко и елегантно и да запази в себе си възможно най-много аромати. След дестилирането отлежава в дъб, който му придава дълбочина, сладост и мек плодов вкус, създавайки една идеална основа.
Вкусов профил
Аромат: Комплексен, с нотки на зряла круша и летни плодове.
Вкус: Балансира сладост на ванилия и банан с фин намек за малц и цветя.
Финал: Комплексен, дълъг и сладък, с лека опушеност.
История на производител
Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седмината му синове и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно същото това семейство е в сърцето и душата на всичко, произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си. 
Мнения за Grant's Family Reserve with glass

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта