Количка
Drinklink

Grant's Signature

Grant's

Налично

24,80 лв.
Добави в любими
Alc.% 40,00%
Марка Grant's
Брой в кашон 6
Грамаж 700 ml.
Вносител Трансимпорт ООД 
Ароматът е на ванилия, захаросани плодове, карамел и подправки. Вкусът е първоначално свеж и чист, след това малцов, с фина ванилия, пандишпан и печен кокос. Финалът е грандиозен, топъл, изпълнен със сладост и пикантност, с лека сухота от дъба. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Grant's Signature
Grant’s Signature е ръчно приготвен бленд от специално подбрани малцове, с неустоимо богат и плътен вкус на бисквити. Този уникален нов бленд е вдъхновен от силния характер на създадетеля на марката Уилям Грант и е предназначен за ценителите на шотландското уиски, които търсят нови и различни вкусове и преживявания. Grant’s Signature е блендирано с уискита, отлежали от различни видове дъбови бъчви от личната бъчварна на дестилерията Гърван, което е гаранция, че е използвано само и единствено най-висококачествена дървесина.
Аромат: Ванилия, захаросани плодове, карамел и подправки.
Вкус: Първоначално свеж и чист, след това малцов, с фина ванилия, пандишпан и печен кокос.
Финал: Грандиозен, топъл, изпълнен със сладост и пикантност и леко сух от дъба.
История на производител
Казват, че никой не е станал велик сам. Grant’s знае това по-добре от всеки друг. Всичко започва през 1886 г., когато Уилям Грант, седмината му синове и двете му дъщери започват да строят своя собствена дестилерия. Пет поколения по-късно същото това семейство е в сърцето и душата на всичко, произведено от дестилерията. Всяка година Grant’s продава над 54 милиона бутилки в над 180 държави, което го прави едно от най-харесваните уискита в света. Този успех се дължи на страст, усилен труд и нестандартно мислене. Експертните умения на отдадените майстори, които правят това награждавано уиски, остават верни на 100-годишната рецепта. Grant’s все още работи с хора по целия свят, за да разнообразява и обогатявa портфолиото си, като същевременно не загърбва корените на наследство си. 
Обратно към продукта