Пълно описание за Havana Club Añejo 3 Year Old
Носител на сребърен медал от „International Wine and Spirits Competition“ в Лондон през 1996 г. Този 3-годишен ром е ключовата съставка на доброто освежаващо дайкири.
Вкусов профил
Аромат: Свеж, с нотки на марципан, цитрус, джинджифил, лайм и лек дъбов дъх.
Вкус: Чист, плътен, леко цитрусов, с ванилови и дъбови оттенъци, леко пиперлив и с привкус на ядки.
Финал: Плавен, с умерена продължителност.
История на производител
Вкусов профил
Аромат: Свеж, с нотки на марципан, цитрус, джинджифил, лайм и лек дъбов дъх.
Вкус: Чист, плътен, леко цитрусов, с ванилови и дъбови оттенъци, леко пиперлив и с привкус на ядки.
Финал: Плавен, с умерена продължителност.
Брандът е основан в Санта Круз, Куба, през 1878 г. от Хосе Аречабала. След като компанията му е приватизирана от държавата по време на Кубинската революция, Аречабала емигрира в Испания заедно със семейството си, преди окончателно да се премести в САЩ. През 1994 г. компанията се поделя между кубинското правителство и гиганта Pernod Ricard с равно дялово участие. Ромовете на Havana Club се превръщат в синоним на Куба и тайното оръжие на умелите бармани. Разновидностите на Havanа Club са няколко стандартни, които представляват майсторски блендове.
През ноември 2006 г. на пазара е пуснат ултра премиум ром Máximo Extra Añejo, за който главният технолог на Havana Club споделя, че „никога няма да има ром, който може по-добре да изрази кубинската ром култура“.
През ноември 2006 г. на пазара е пуснат ултра премиум ром Máximo Extra Añejo, за който главният технолог на Havana Club споделя, че „никога няма да има ром, който може по-добре да изрази кубинската ром култура“.
Все още няма коментари и оценки за този продукт.