Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Hendrick's Orbium

Hendricks Gin

Налично

64,90 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43.40%
Разфасовка 700 ml.

Орбиум съдържа същите дестилати като Хендрикс и притежава същият удивителен дух, нарушаващ общоприетото. Орбиум се базира на познатия Хендрикс вкус - джин с инфузия от краставица и роза, но разгърнат в нови измерения, обогатен с аромати, които традиционно се свързват с класическите джин-напитки - хинин. Но това не е всичко. Добавянето на цвят от Син лотос изящно балансира цялостния вкус, а триединството на тези съставки се съчетава, за да създаде комплексен джин с подчертан характер и необичаен завършек. Резултатът познат стил, съчетан с причудлив вкус, сътворен да ни пренесе в неизследвани измерения на джина, в една спирала от флорално начало към примамлива горчивина.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Hendrick's Orbium

Орбиум произлиза от латинската дума orbis, което означава „сфера“. Името символизира вкусовото преживяване, до което се докосват сетивата. Изборът е вдъхновен от описанието на Лесли за съвършения вкус - според нея той представлява завършен цикъл във формата на сфера, така тя описва стила на Хендрикс като цяло. Орбиум носи в съзнанието ни смайваща картина с препратка към нова, революционна орбита. Той е красиво представен в същата емблематична аптекарска бутилка, която сега е синоним на Хендрикс, но този път в призмата на разкошно тъмносиньо, вдъхновено от синия лотос. Върху етикета е изобразено и „всевиждащото око“ в центъра на сфера, символизиращи завършения цикъл, което е и препратка към перфектния вкус на течността.

История на производител

Hendrick’s се произвежда от William Grant & Sons – многократно награждавана независима семейна дестилерия, създадена от Уилям Грант през 1886 г., която и до днес се управлява от преките му наследници. Компанията притежава някои от водещите световни марки алкохол като Grant`s, Glenfiddich, Tullamore Dew, The Balvenie, Monkey Shoulder и Sailor Jerry.

Мнения за Hendrick's Orbium

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта