Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Hennessy Fine De Cognac

Hennessy

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Fine de Cognac е балансиран бленд, съчетаващ коняци с отличителни фини флорални нотки и деликатни плодови аромати, фини флорални нотки с нюанси на цитрусови цветове, както и  деликатните плодови акценти на свежо манго, бели плодове и грозде.  Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 3 глас(а)
Пълно описание за Hennessy Fine De Cognac
Fine de Cognac е балансиран бленд, съчетаващ коняци с отличителни фини флорални нотки и деликатни плодови аромати, запазени благодарение на внимателно отлежаване, създаден през 2002 г. и характеризиращ се със своята кристална прозрачност. Пресъздава най-добре естествената елегантност и чистота на коняка и е уникален бленд от елегантни коняци, подбрани заради техния оригинален характер: фини флорални нотки с нюанси на цитрусови цветове, както и  деликатните плодови акценти на свежо манго, бели плодове и грозде. Запазването на изискания цветен и плодов характер е благодарение на  използването на бъчви, в които вече са отлежавали 4-5 вида коняк,без да се добавят излишни дъбови нотки или пикантност.                                                              
История на производител
Създадена през 1765 г. дестилерията на Hennessy се свързва с превъзходство и тайнственост и създава някои от най-неповторимите и елегантни блендове благодарение на своето безценно наследство - най-големите и разнообразни запаси на гроздови дестилати в света. Подборът на гроздовите дестилати, тяхното отлежаване и блендирането им са трите стълба, върху които се основава майсторството на едни от най-необикновените коняци. Качеството и произходът са двата критерия при подбора на гроздови дестилати. Процесът на стареене и изкуството на отлежаване включват използването на на всеки гроздов дестилат в най-подходящия момент от неговото развитие и в неговата най-пълна изразителност. Последната стъпка е брандирането, което разкрива характера на всеки гроздов дестилат, като го смесва с другите, за да формират идеално хармоничен ансамбъл, който подобрява и надминава характеристиките на съставящите го елементи.                                                                     
Мнения за Hennessy Fine De Cognac

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта