Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

J&B Rare + Glass

J&B

Налично

29,69 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Ароматният, плодов дъх и изключителният вкус с нотки на плодове и ванилия правят J&B Rare така отличимо и запомнящо се. Това шотландско уиски притежава удивителна комплексност и баланс, и мек, дълъг послевкус. Също като бутилка добро бяло вино, J&B Rare прекрасно съчетава лека киселинност с плодовите си нюанси и постига съвършен баланс между богата гама аромати. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за J&B Rare + Glass
J&B Rare е шотландско уиски, създадено от внимателно подбрани малцови уискита от долината на река Спей, които формират основата на бленда и отговарят за изключителната му мекота и елегантен аромат. Блендът на J&B Rare съдържа четиридесет и две уискита - 6 зърнени и 36 малцови, 80% от които са от района на река Спей. Ароматният плодов дъх и изключителният вкус с нотки на плодове и ванилия правят J&B Rare така отличимо и запомнящо се. Това шотландско уиски притежава удивителни комплексност и баланс и мек, дълъг послевкус. Също като бутилка добро бяло вино J&B Rare прекрасно съчетава лека киселинност с плодовите си нюанси и постига съвършен баланс между богата гама аромати.
Не случайно това е уискито на прочутите търговци на вина Justerini & Brooks. Основана през 1749 г., Justerini & Brooks Ltd. снабдявала всеки британски монарх още от коронацията на Джордж III през 1761 г. J&B Rare е създадено специално за американския пазар и рекламирано по време на Сухия режим. След края на режима през 1933 г. марката става все по-известна и печели фенове във и около Ню Йорк.
Мнения за J&B Rare + Glass

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта