Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

J&B Reserve

J&B

Налично

49,69 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Има умерен вкус на торф, който се усеща по-добре на небцето, но ароматът му остава лек и сладък с приятни тонове на канела. Вкусът на J&B Rare и J&B Reserve е близък, като ги отличава опушеният аромат на торфа в J&B Reserve.. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.3 от 5 / Гласували: 6 глас(а)
Пълно описание за J&B Reserve
J&B Reserve e 15 годишно отлежало скоч уиски, което за разлика от зелената бутилка и червената капачка на J&B Rare е елегантно бутилирано в стилна бутилка и опаковка.
История на производител
Новата ера в парти историята на J&B започва в испански води, на борда на огромен товарен J&B кораб, с тегло 11 000 тона, наречен ''Nightology boat''. Оттогава досега, J&B организира редица нестандартни събития заедно със своите фенове пише история от парти спомени - Ривиера Майа, Карибския бряг на Мексико, Ушуая, Земята на огъня и Byblos, Либия и Забранения град в Пекин са само част от многобройните, нестандартни и екзотични дестинации, станалисвидетели на ексклузивните J&B събития. И как иначе.. разнообразието от различни видове малц прави J&B най-доброто уиски за миксиране.. Чисто, с лед, смесено с кола, лимон или друго безалкохолно, както и в коктейл.. J&B върви във всякакви комбинации и на всякакви партита.
Мнения за J&B Reserve

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта