Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Jericho Archivist

Lost Distillery

Налично

93,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 46.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД

Това е поредният продукт на хората от The Lost Distillery Company. В този случай реконструират уиски на съществувалата в периода 1824- 1913 година дестилерия на име Jericho. Блендът от малцове е бутилиран при 46% и претендира да е максимално близко до това, което е правила тази дестилерия преди век.

Ароматът е плодов с добавка на канела. Вкусът предлага захаросан джинджифил, ясно изразен малц и далечно усещане за листа от босилек. Финишът е бял пипер и кедър с далечно докосване от боровинки.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Jericho Archivist
История на производител

The Lost Distillery Company предлага на всеки уиски ентусиаст възможност да открие нови и уникални продукти, на които да се наслади и които да сподели с приятели. The Lost Distillery Company черпи вдъхновение от миналото и историята на шотландското уиски и в негова чест пресъздава дестилатите, създавани някога в отдавна забравени и разрушени дестилерии.  Екип от архивисти, начело с проф. Майкъл Мос, специалист по шотландска история и археология, се заема с активно проучване, за да открие изчезналите и забравени стилове и методи на дестилация. В резултат са създадени по съвременен начин интерпретации на забравените уиски марки, като се използват малцови дестилати от различни части на Шотландия. Първите възродени дестилати са Auchnagie и Stratheden. Всяка бутилка има пореден номер, а сериите са ограничени до 1 000 бр., което ги прави още по-атрактивни за колекционерите.

Мнения за Jericho Archivist

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта