Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Johnnie Walker Black Label 12 Y.O.

Johnnie Walker

Налично

43,88 лв.
Персонализирай етикет

Вие желаете да направите персонализиран етикет за продукта. Ще бъдете пренасочени към друга страница. След като направите етикета, ще бъдете върнати към кошницата ви в DrinkLink.

ВНИМАНИЕ! Не приемаме персонализирани етикети, които съдържат снимки на лица под 18 години, бременни жени, регистрирани търговски марки, безотговорна консумация на алкохол, шофиране в нетрезво състояние и други неподходящи изображения.

OK
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД

Johnnie Walker Black Label е емблема, стандарт, спрямо който се измерват всички други луксозни блендове. Създаден само от уискита, отлежавали минимум 12 години в 4-те края на Шотландия, Johnnie Walker Black Label е непогрешимо мек, дълбок и комплексен. Впечатляващо уиски за всеки повод, от домашното събиране с приятели, до запомняща се вечер навън.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 5 глас(а)
Пълно описание за Johnnie Walker Black Label 12 Y.O.


"Johnnie Walker Black Label е богат, комплексен и невероятно добре балансиран, с тъмни плодове, сладка ванилия, и характерен опушен вкус. Блендиран единствено от уиски, отлежавало поне 12 години, той събира вкусове от 4-те края на Шотландия, за да ти достави дълбоко, удовлетворяващо и многостранно преживяване. Johnnie Walker Black Label докосва езика ти с бохемска комбинация от сладка ванилия, която дава път на свеж портокал и стафиди. Финалът е невероятно мек с богати слоеве пушек, торф и малц."

През 1909 г., Extra Special Old Highland Whisky сменя името си на Johnnie Walker Black Label. Това е уиски, създадено да представя най-доброто от 4-те края на Шотландия и бързо се превръща в стандарт за съвършенство в блендирането. Обичано от  великите и добрите, то е увековечено в картина на Уинстън Чърчил и култовия филм "Блейд рънър". Днес това е едно от най-продаваните луксозни скоч уискита.

История на производител
Брандът е създаден от Джон Уокър през 1820 г. и днес Johnnie Walker е най-продаваното уиски в света. Отличителни елементи са квадратната бутилка, наклонения етикет, крачещия човек и разбира се девизът Keep Walking.
Мнения за Johnnie Walker Black Label 12 Y.O.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта