Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Johnnie Walker Black Label 12 Y.O.

Johnnie Walker

Налично

47,69 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД

Johnnie Walker Black Label е емблема, стандарт, спрямо който се измерват всички други луксозни блендове. Създаден само от уискита, отлежавали минимум 12 години в 4-те края на Шотландия, Johnnie Walker Black Label е непогрешимо мек, дълбок и комплексен. Впечатляващо уиски за всеки повод, от домашното събиране с приятели, до запомняща се вечер навън.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 6 глас(а)
Пълно описание за Johnnie Walker Black Label 12 Y.O.


"Johnnie Walker Black Label е богат, комплексен и невероятно добре балансиран, с тъмни плодове, сладка ванилия, и характерен опушен вкус. Блендиран единствено от уиски, отлежавало поне 12 години, той събира вкусове от 4-те края на Шотландия, за да ти достави дълбоко, удовлетворяващо и многостранно преживяване. Johnnie Walker Black Label докосва езика ти с бохемска комбинация от сладка ванилия, която дава път на свеж портокал и стафиди. Финалът е невероятно мек с богати слоеве пушек, торф и малц."

През 1909 г., Extra Special Old Highland Whisky сменя името си на Johnnie Walker Black Label. Това е уиски, създадено да представя най-доброто от 4-те края на Шотландия и бързо се превръща в стандарт за съвършенство в блендирането. Обичано от  великите и добрите, то е увековечено в картина на Уинстън Чърчил и култовия филм "Блейд рънър". Днес това е едно от най-продаваните луксозни скоч уискита.

История на производител
Брандът е създаден от Джон Уокър през 1820 г. и днес Johnnie Walker е най-продаваното уиски в света. Отличителни елементи са квадратната бутилка, наклонения етикет, крачещия човек и разбира се девизът Keep Walking.
Мнения за Johnnie Walker Black Label 12 Y.O.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта