Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Johnnie Walker Black Label

Johnnie Walker

Налично

14,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40,0%
Разфасовка 200 ml.
Марка Johnnie Walker
Грамаж 200 ml.
Вносител Авенди ООД
През 1909 г. Extra Special Old Highland Whisky получава името Johnnie Walker Black Label. Създадено, за да представи на света най-доброто от Шотландия, то бързо се превръща в стандарт за качество сред смесените уискита. Johnnie Walker Black Label е овековечено в картина на Уинстън Чърчил. Ароматът му е сладък и комплексен, на ванилия, към която постепенно се добавят нотки на портокал, подправки и стафиди. Вкусът е богат, комплексен и добре балансиран вкус на плодове и сладка ванилия, с характерна опушеност. Финалът е невероятно мек с елементи на пушек, торф и малц. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Johnnie Walker Black Label
С близо 40 уискита в състава си, от четирите краища на Шотландия, Johnnie Walker Black Label е енигматично и интригуващо и, не случайно, се нарежда сред най-популярните смесени уискита в света. Всяко уиски в бленда отлежава поне 12 години и всяка глътка ви носи непреодолимо любопитство и желание да откриете още и още. Black Label е с изключително мек, дълбок и комплексен характер и дълбок вкус, който постепенно разкрива редица аромати – дълбок плодов център, последван от по-сухи опушени нюанси, които преминават към неустоими нотки на ванилия и стафиди.
Аромат: Сладък и комплексен с ванилия, към която постепенно се добавят нотки на портокал, подправки и стафиди.
Вкус: Богат, комплексен и добре балансиран вкус на плодове и сладка ванилия, с характерна опушеност.
Финал: Невероятно мек с елементи на пушек, торф и малц.
През 1909 г. Extra Special Old Highland Whisky получава името Johnnie Walker Black Label. Създадено, за да представи на света най-доброто от Шотландия, то бързо се превръща в стандарт за качество сред смесените уискита. Johnnie Walker Black Label е овековечено в картина на Уинстън Чърчил и филмовата класика „Блейд Рънър“.
Мнения за Johnnie Walker Black Label

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта