Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Johnnie Walker Black Label

Johnnie Walker

Налично

15,69 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 200 ml.
Вносител Авенди ООД
През 1909 г. Extra Special Old Highland Whisky получава името Johnnie Walker Black Label. Създадено, за да представи на света най-доброто от Шотландия, то бързо се превръща в стандарт за качество сред смесените уискита. Johnnie Walker Black Label е овековечено в картина на Уинстън Чърчил. Ароматът му е сладък и комплексен, на ванилия, към която постепенно се добавят нотки на портокал, подправки и стафиди. Вкусът е богат, комплексен и добре балансиран вкус на плодове и сладка ванилия, с характерна опушеност. Финалът е невероятно мек с елементи на пушек, торф и малц. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Johnnie Walker Black Label
С близо 40 уискита в състава си, от четирите краища на Шотландия, Johnnie Walker Black Label е енигматично и интригуващо и, не случайно, се нарежда сред най-популярните смесени уискита в света. Всяко уиски в бленда отлежава поне 12 години и всяка глътка ви носи непреодолимо любопитство и желание да откриете още и още. Black Label е с изключително мек, дълбок и комплексен характер и дълбок вкус, който постепенно разкрива редица аромати – дълбок плодов център, последван от по-сухи опушени нюанси, които преминават към неустоими нотки на ванилия и стафиди.
Аромат: Сладък и комплексен с ванилия, към която постепенно се добавят нотки на портокал, подправки и стафиди.
Вкус: Богат, комплексен и добре балансиран вкус на плодове и сладка ванилия, с характерна опушеност.
Финал: Невероятно мек с елементи на пушек, торф и малц.
През 1909 г. Extra Special Old Highland Whisky получава името Johnnie Walker Black Label. Създадено, за да представи на света най-доброто от Шотландия, то бързо се превръща в стандарт за качество сред смесените уискита. Johnnie Walker Black Label е овековечено в картина на Уинстън Чърчил и филмовата класика „Блейд Рънър“.
Мнения за Johnnie Walker Black Label

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта