Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Johnnie Walker Red Label Pocket edition

Johnnie Walker

Налично

7,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40,00%
Разфасовка 200 ml.
Вносител Авенди ООД

Johnnie Walker Pocket Scotch е преносимото уиски, което е навсякъде с вас. В разфасовка от 200мл, това е идеалният начин споделите с приятели червения етикет на Johnnie Walker Red Label. Все същото световноизвестно уиски, просто в джобен размер.

Мастър-блендъра на Johnnie Walker Джим Бевъридж казва: „От 200 години правим изключително уиски. През това време уискито ни е пътувало от четирите краища на Шотландия до четирите краища на света. Днес Pocket Scotch, дава на любителите на спонтанните моменти, нов начин да споделят и да се насладят на награждавания ни скоч, където и да ги отведат техните приключения.“

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 3 глас(а)
Пълно описание за Johnnie Walker Red Label Pocket edition

Johnnie Walker Red Label е най-продаваният скоч в света. Известен е с подчертания си характерен вкус, който е толкова добре балансиран, че се усеща дори когато е комбиниран с нещо друго. Това е вкус, с който никога не е правен компромис. Родът Уокър е използвал енциклопедичното си познание за шотландските малцове, за да създаде бленд, харесван навсякъде по света. Johnnie Walker Red Label става любимо уиски в цял свят – позиция, която задържа и до днес. 

История на производител

Брандът е създаден от Джон Уокър през 1820 г. и днес Johnnie Walker е най-продаваното уиски в света. Отличителни елементи са квадратната бутилка, наклонения етикет, крачещия човек и разбира се девизът Keep Walking.

Мнения за Johnnie Walker Red Label Pocket edition

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта