Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Jose Cuervo Especial Gold + Shot Glass & Spinner

Jose Cuervo

Налично

40,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 38.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Jose Cuervo Especial Gold е златна „ховен“ (т.е. млада) текила, приготвена от смес от отлежали и по-млади текили. Двойно дестилирана и изключително мека, това е най-продаваната текила в света.  Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Jose Cuervo Especial Gold + Shot Glass & Spinner
Хосе Антонио де Куерво, първият производител на текила, получава земя от краля на Испания през 1758 г.
През 1795 г., крал Карлос IV от Испания дава първата концесия за търговия и производство на текила на втория Jose Cuervo, който веднага построява дестилерията си в La Rojeñа, Мexico. Под ръководството на семейството на Jose Cuervo, репутацията на превъзходната Tequila Jose Cuervo започва да се разпространява по света и до ден днешен Jose Cuervo e най-продаваната текила в света.
История на производител
Всичко започва през 1758 г., когато Хосе Антонио де Куерво и Валдес получава разрешение от крал Фернан VI да засее земите си с растението агаве, за да произвежда текила. Днес дестилерията, в която се произвежда текила Jose Cuervo – „Ла Рохеня“, основана през 1812 г., е най-старата работеща дестилерия в Латинска Америка.
Историята на най-продаваната текила в света сама по себе си е забележителна, най-вече с водещата й роля за създаването на емблематичния коктейл „Маргарита“.  В основата на тази история освен текила, разбира се, има и жена. През 1938 г. Джони Дърлесър, главният барман на ресторант „Tail O' the Cock“ в Лос Анджелис, забелязва красива дама в бара в две поредни нощи. В третата нощ, в която я вижда отново в бара си, той решава да й приготви питие, с което да я впечатли. И така, просто грабнал бутилка Jose Cuervo Especial Gold, добавил малко сладост, досущ като въпросната дама... а останалото е история.
Мнения за Jose Cuervo Especial Gold + Shot Glass & Spinner

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта