Jose Cuervo Especial Gold + Shot Glass & Spinner

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: A01060001M0053
Jose Cuervo Especial Gold е златна „ховен“ (т.е. млада) текила, приготвена от смес от отлежали и по-млади текили. Двойно дестилирана и изключително мека, това е най-продаваната текила в света. 

Alc.%: 38.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Всичко започва през 1758 г., когато Хосе Антонио де Куерво и Валдес получава разрешение от крал Фернан VI да засее земите си с растението агаве, за да произвежда текила. Днес дестилерията, в която се произвежда текила Jose Cuervo – „Ла Рохеня“, основана през 1812 г., е най-старата работеща дестилерия в Латинска Америка. Историята на най-продаваната текила в света сама по себе си е забележителна, най-вече с водещата й роля за създаването на емблематичния коктейл „Маргарита“.  В основата на тази история освен текила, разбира се, има и жена. През 1938 г. Джони Дърлесър, главният барман на ресторант „Tail O' the Cock“ в Лос Анджелис, забелязва красива дама в бара в две поредни нощи. В третата нощ, в която я вижда отново в бара си, той решава да й приготви питие, с което да я впечатли. И така, просто грабнал бутилка Jose Cuervo Especial Gold, добавил малко сладост, досущ като въпросната дама... а останалото е история.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer