Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Knob Creek Kentucky Straight Bourbon

Knob Creek

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 50.00%
Разфасовка 700 ml.

Ароматът е на препечени ядки, зърно и дъб. Вкусът е богат, сладък, плътен, почти плодов с дъбови нотки. Финалът е продължителен, богат и нежен.

 

 

 

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 3 глас(а)
Пълно описание за Knob Creek Kentucky Straight Bourbon

Това е един от най-награждаваните супер премиум бърбъни в историята на категорията. Притежава отличителна сладост, наситен аромат и вкус. От дестилерията, в която се произвежда, е тръгнало посланието: „За да прочетете за съставките на този продукт, ще са Ви необходими само 9 секунди, но за да го разберете, ще Ви трябват поне 9 години.“ Knob Creek отлежава 9 години в силно обгорени дъбови бъчви. Вкусов профил Аромат: Препечени ядки, зърно и дъб. Вкус: Богат, сладък, плътен, почти плодов с дъбови нотки. Финал: Продължителен, богат и нежен.

История на производител

Шестият главен технолог на Jim Beam Боукър Ноу е не само един от най-отявлените покровители на бърбъна, а легенда. Той обичал уискито да бъде продължително отлежало, с плътен аромат и много силно. Създава уиски, което отлежава по-дълго от почти всеки друг продукт на конкурентна марка от същия клас. Това дава възможност на уискито да абсорбира повече от захарта в дървото и да придобие по-богат вкус, наситен аромат и отличителна сладост. Бъчвите, в които отлежава, са обгорени със степен „алигатор“, най-високата възможна в индустрията. Дизайнът на бутилката е класически за времето си, а визията на етикета е вдъхновена от навика в миналото готовите за продажба бутилки в дестилерията да се опаковат във вестник.

Мнения за Knob Creek Kentucky Straight Bourbon

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта