Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Lossit Archivist

Lost Distillery

Налично

93,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 46.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Промоция от: 18.01.2021 г.
Промоция до: 17.02.2021 г.
Реконструкция на това, което хората от The Lost Distillery Company вярват, че са представлявали уискитата на отдавна затворилата дестилерия на име Lossit. Съществувала е в периода 1817 до 1867г. и се е намирала на световноизвестния остров Islay. Всичко това натоварва бутилирания при 46% бленд от малцове с много високи очаквания.

Ароматът е на плодов торф в комбинация карамел. Вкусът е на карамелизирана кафява захар, в добавка се усеща ананас и суха пръст. Финишът е пикантен кардамон и джинджифил и отново много сладост.
Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Lossit Archivist
История на производител

The Lost Distillery Company предлага на всеки уиски ентусиаст възможност да открие нови и уникални продукти, на които да се наслади и които да сподели с приятели. The Lost Distillery Company черпи вдъхновение от миналото и историята на шотландското уиски и в негова чест пресъздава дестилатите, създавани някога в отдавна забравени и разрушени дестилерии.  Екип от архивисти, начело с проф. Майкъл Мос, специалист по шотландска история и археология, се заема с активно проучване, за да открие изчезналите и забравени стилове и методи на дестилация. В резултат са създадени по съвременен начин интерпретации на забравените уиски марки, като се използват малцови дестилати от различни части на Шотландия. Първите възродени дестилати са Auchnagie и Stratheden. Всяка бутилка има пореден номер, а сериите са ограничени до 1 000 бр., което ги прави още по-атрактивни за колекционерите.

Мнения за Lossit Archivist

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта