Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Magners Berry Cider

Magners

Налично

2,19 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 4.50%
Разфасовка 330 ml.
Вносител Авенди ООД
Magners Berry Cider е смес от узрели ягоди, сочни малини, свеж плодов касис върху основа на уханна круша. Сладкото плодово вино е със свеж, освежаващ финал. Ароматите се задържат на небцето, давайки отличен завършек, дълбочина и изпълващ вкус. Направен е от най-добрите и качествени ягоди, касис и малини. Притежава очарователен букет от аромати на сладки захари и червени плодове. Препоръчваме Magners Berry Cider да се сервира върху лед и е чудесна разхлаждаща напитка, особено през топлите летни дни. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Magners Berry Cider
Сайдерът е една от най-старите и естествени напитки, познати на човека, от времената на древните гърци и римляни. Познат и на бретонците и нормани, сайдерът е широко популярен през вековете. Традиционните умения в производството на сайдер в Ирландия продължават поне от 2000 години, като и до днес се използват при направата на тази природна и освежаваща напитка.
История на производител
Dowd's Lane в Clonmel е мястото, където ентусиазираният Уилям Магнер (William Magner) създава този култов бизнес през 1930 г. Компанията нараства толкова бързо, че през 1937 г. е трябвало да обедини усилията си с английските производители на сайдер H.P. Bulmer, осигурили правата върху марката на Bulmers в Република Ирландия. Днес Magners продължава да разпространява  търговската марка Bulmers в Република Ирландия, но вече не е свързана с HP Bulmer, тъй като сега е част от C&C Group Plc. През годините сайдерът Magners става известен извън границите на Ирландия със своят аромат и освежаващо чист завършек. Magners е истинска ирландска история за успеха, а делът на сайдера на бирения пазар се е увеличи за по-малко от 10 години от 2,8% до над 10%. На международните пазари делът на Magners е нараснал много за последните пет години и в наши дни се изнася в над 50 държави. 
Мнения за Magners Berry Cider

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта