Може да опиташ и това:

15,00 лв.

15,00 лв.

17,50 лв.

8,29 лв.

13,00 лв.
Пълно описание за Majani лешников крем
История на производител
През 1796 г. отваря врати малкото магазинче за шоколад на Тереза Маяни до Базиликата “Сан Петронио” в Болоня. По онова време шоколадът е бил познат само като напитка и е бил достъпен предимно за богатите и шоколадовата работилница на Тереза се превръща в предпочитано място за срещи на висшите прослойки на обществото. Успехът на Маяни е толкова голям, че през 1830г. купуват голяма сграда в центъра, която в последствие става популярна като „Двореца Маяни“. В двореца се помещават фабриката за шоколад, магазин и красива чайна, която става търсено място от артисти, лекари, учени, писатели и други. Първият твърд шоколад, произведен в Италия е създаден през 1832г. от Маяни и е наречен “Svorza”, което в превод означава “Кора на дърво”, какъвто е и вида на самия шоколад.
Маяни печели конкурс за десерт, обявен от автомобилната компания Fiat, който да се подарява на клиентите по повод новия модел Fiat Tipo 4. Шоколадът е четирипластов – класически лешников крем, бадемов крем, какаов крем и микс.
През 2000-та година Маяни създават серия шоколади без добавена захар, а през 2014 и серия без глутен.
Всеки продукт на Маяни е уникален и притежава автентичен и разпознаваем вкус.
Маяни печели конкурс за десерт, обявен от автомобилната компания Fiat, който да се подарява на клиентите по повод новия модел Fiat Tipo 4. Шоколадът е четирипластов – класически лешников крем, бадемов крем, какаов крем и микс.
През 2000-та година Маяни създават серия шоколади без добавена захар, а през 2014 и серия без глутен.
Всеки продукт на Маяни е уникален и притежава автентичен и разпознаваем вкус.
Все още няма коментари и оценки за този продукт.