Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Martini Asti

Martini

Налично

18,69 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 7.50%
Разфасовка 750 ml.
Вносител Софсток ЛТД ООД
Ароматът е чист, пролетен аромат на праскова и бъз. Вкусът е ободряващ, със сладост и дъх на праскова и бъз. Финалът е плавен, с умерена дължина и плодови нотки. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Martini Asti
Стръмните и облени в слънчеви лъчи хълмове в сърцето на Пиемонт предлагат идеални условия за виреенето на гроздовия сорт мускат, който е в основата на изящното Martini Asti. Реколтата се събира в края на лятото. За да се съхранят качеството и ароматите на гроздето, соковете му бързо се изцеждат.
Винарната „Санто Стефано Белбо“, в която се създава пенливото вино, съществува от средата на XIX век. В нея работят изкусни майстори на виното, които влагат цялото си познание и енергия за постигането на качеството на Martini Asti, признато със златни отличия от най-престижните световни конкурси.
Вкусов профил
Аромат: Чист, пролетен аромат на праскова и бъз.
Вкус: Ободряващ, със сладост и дъх на праскова и бъз.
Финал: Плавен, с умерена дължина и плодови нотки.
История на производител
Стане ли дума за вермут, много хора се сещат единствено за Martini. И съвсем оправдано не им е нужно нищо повече. Повече от 150 години вермутите на Martini са символ на страст и стил, а вкусовете им са неповторими.
Всичко започва, когато Мартини се среща с Роси.
Алесандро Мартини – предприемач с нюх, и Луиджи Роси – талантлив и умел винар, през 1863 г. представят първия продукт на новосъздаденото си партньорство. Това е блестящият вермут Martini Rosso, създаден по рецепта,  непроменена и до днес.
Мястото, което наричат роден дом на Martini, е районът на Песионе в Северна Италия.
Съвременните главни технолози са осмо поколение майстори на Martini. Всеки следва стъпките на предшественика си и носи отговорност за качеството. Те са единствените трима в целия свят, които знаят оригиналната рецепта на Луиджи Роси.
Виното и билките са най-важните съставки на вермута. Но само в правилната комбинация успяват да завладеят сетивата ни. Продуктите на Martin са съчетание от вината Trebbiano от Емилия Романя и Катарато от Сицилия, към което се добавят ароматни билки, благоуханни плодове и подправки. Взаимодействието между тези съставки в процеса на извличане създава уникалния аромат на всеки продукт на Martini. 
Мнения за Martini Asti

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта