Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

McClelland's Lowland

McClelland's

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Ароматът е богат, флорален, с нотки на индийско орехче и джинджифил, разпознаваем вкус на малц от Ниските земи, с лек цитрусов привкус. Вкусът е чист, ободряващ, леко сладък, пивък, с деликатни флорални нотки. Финалът е умерен, балансиран, с елегантен карамелен привкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за McClelland's Lowland
Уиски с внимателно подбрани от Ниските земи на Шотландия (Lowlands of Scotland) малцове, които правят вкуса му мек, пивък и предпочитан от ценителите по света.
Вкусов профил
Аромат: Богат, флорален, с нотки на индийско орехче и джинджифил, разпознаваем вкус на малц от Ниските земи, с лек цитрусов привкус.
Вкус: Чист, ободряващ, леко сладък, пивък, с деликатни флорални нотки.
Финал: Умерен, балансиран, с елегантен карамелен привкус.
История на производител
T&A McClelland’s е фирма, основана в Глазгоу през 1818 г., която се занимава с блендиране и износ на уиски. През 1970 г. е придобита от Stanley P Morrison (която по-късно става Morrison Bowmore Distillers). В наши дни също много от уискитата на тази компания се произвеждат и дистрибутират в световен мащаб.
Разнообразието на McClelland’s ни предоставя възможност да опознаем Шотландия и една от ключовите ѝ дестилерии. Едномалцовите уискита на марката за пръв път са пуснати в продажба през 1986 г. под имената Islay, Highland and Lowland. След завидния успех, който постигат тези три разновидности, идва ред и на Speyside  да излезе на пазара през 1999 г.
Всяко от тези едномалцови уискита е преминало през трудни и сложни процеси на селекция, дестилация, зреене, за да отрази истинския характер на региона, в който е произведено. Опаковките репрезентират регионите със зашеметяващи гледки, запечатани в картините на британския илюстратор Кати Уаят. 
Мнения за McClelland's Lowland

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта