Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Monin Cocoa Liqueur

Monin

Налично

17,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Грамаж 700 ml.
Марка Monin
Вносител Авенди ООД

Произходът на шоколада датира от преди четири хиляди години. Още древното население от Централна Америка използва какаови зърна, за да направи гореща, пенлива и горчива напитка, наречена шоколад. С въвеждането на тази напитка в Европа, тя трупа популярност, а какаовите зърна започват да се използват в разнообразни видове храни и напитки. Monin Cocoa Liqueur, със своя плътен какаов вкус и тъмен кафяв цвят с карамелени отблясъци, е ликьор, който може да се впише лесно във всяка десертна напитка, кафе или коктейл и всеки метод на приготвяне. Опитайте:

Alexander:

- 30ml. Monin Cocoa Liqueur;

- 30ml. коняк;

- бита сметана;

Комбинирайте съставките в шейкър, пълен с ледени кубчета. Разклатете интензивно, налейте в чаша за мартини и сервирайте.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Monin Cocoa Liqueur
Цветна гама ликьори в помощ на творците на коктейл
История на производител
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.
Мнения за Monin Cocoa Liqueur

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта