Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Monin Cocoa Liqueur

Monin

Налично

18,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Вносител Авенди ООД

Произходът на шоколада датира от преди четири хиляди години. Още древното население от Централна Америка използва какаови зърна, за да направи гореща, пенлива и горчива напитка, наречена шоколад. С въвеждането на тази напитка в Европа, тя трупа популярност, а какаовите зърна започват да се използват в разнообразни видове храни и напитки. Monin Cocoa Liqueur, със своя плътен какаов вкус и тъмен кафяв цвят с карамелени отблясъци, е ликьор, който може да се впише лесно във всяка десертна напитка, кафе или коктейл и всеки метод на приготвяне. Опитайте:

Alexander:

- 30ml. Monin Cocoa Liqueur;

- 30ml. коняк;

- бита сметана;

Комбинирайте съставките в шейкър, пълен с ледени кубчета. Разклатете интензивно, налейте в чаша за мартини и сервирайте.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Monin Cocoa Liqueur
Цветна гама ликьори в помощ на творците на коктейл
История на производител
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.
Мнения за Monin Cocoa Liqueur

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта