Monin Cocoa Liqueur

23,99 лв.
Наличност: Изчерпано количество
Арт. номер
163404016
Повече информация
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД

Произходът на шоколада датира от преди четири хиляди години. Още древното население от Централна Америка използва какаови зърна, за да направи гореща, пенлива и горчива напитка, наречена шоколад. С въвеждането на тази напитка в Европа, тя трупа популярност, а какаовите зърна започват да се използват в разнообразни видове храни и напитки. Monin Cocoa Liqueur, със своя плътен какаов вкус и тъмен кафяв цвят с карамелени отблясъци, е ликьор, който може да се впише лесно във всяка десертна напитка, кафе или коктейл и всеки метод на приготвяне. Опитайте:

Alexander:

- 30ml. Monin Cocoa Liqueur;

- 30ml. коняк;

- бита сметана;

Комбинирайте съставките в шейкър, пълен с ледени кубчета. Разклатете интензивно, налейте в чаша за мартини и сервирайте.

Други продукти, които може да харесате!

История на производител: Monin

Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.