Monin Cocoa Liqueur

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: 163404016
Произходът на шоколада датира от преди четири хиляди години. Още древното население от Централна Америка използва какаови зърна, за да направи гореща, пенлива и горчива напитка, наречена шоколад. С въвеждането на тази напитка в Европа, тя трупа популярност, а какаовите зърна започват да се използват в разнообразни видове храни и напитки. Monin Cocoa Liqueur, със своя плътен какаов вкус и тъмен кафяв цвят с карамелени отблясъци, е ликьор, който може да се впише лесно във всяка десертна напитка, кафе или коктейл и всеки метод на приготвяне. Опитайте:

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.