Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Monin Vanilla Liqueur

Monin

Налично

18,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Вносител Авенди ООД

За да създадеш най-добрия ванилов ликьор на света, трябва да започнеш с най-изтънчения ванилов екстракт на света. Над 90 години Монин използва първокласен ванилов екстракт от Мадакаскар, който придава на
Monin Vanilla Liqueur несравнимия ванилов аромат и характерния кехлибарен цвят със златист отблясък. Благодарение на своята ароматна структура, Monin Vanilla Liqueur подобрява вкуса на всеки ром. Използвайте го в коктейли, десертни напитки и дори кафе. Ето една идея:
Vanilla Punch:
- 15ml. Monin Vanilla Liqueur;
- 40ml. тъмен ром;
- две резенчета лайм;
Комбинирайте Monin Vanilla Liqueur и рома в чаша за уиски, пълна с ледени кубчета. Резенчетата лайм изстийскайте и пуснете вътре.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Monin Vanilla Liqueur
Цветна гама ликьори в помощ на творците на коктейл
История на производител
Монин е френска компания с над 100 годишна история, основана в Бурж, Франция, през 1912 година от Жорж Монин. През 1945 година Пол Монин поема управлението на компанията и предопределя развитието в посока производство на сиропи, което дава изключителен тласък на бизнеса на Монин. В годините продуктите на компанията се утвърждават в целия свят и днес те се продават в повече от 140 държави, като 75% от бизнеса се развива извън Франция.
Мнения за Monin Vanilla Liqueur

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта