Пакет Botran Anejo 12 Years & Chivas Regal 12 Y.O.

76,33 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
162121263
Повече информация
Разфасовка 1.4 l.

Botran Anejo 12YO:
Бленд от Гватемалски ромове, които са отлежавали между 5 и 12 години. Тази зашеметителна комбинация носи вкусове и аромати на сладка ванилия, карамел и портокали. Във финиша има ясно изразени ядки.
За ценителите е важно да бъде отбелязано, че суровината за производството е sugar cane, а не меласа. Този факт гарантира отличния резултат от солера отлежаването.
Chivas Regal 12YO:
Символ на лукса още от триумфалното си завръщане в Ню Йорк през далечната 1938 година, Chivas 12 Y.O. е споделян в компанията на приятели по цял свят. Главната роля в създаването на перфектния бленд Chivas 12 Y.O. играе бъчвата. Шери и бърбън бъчви придават дълбок и богат цвят със златен отенък. Но всичко е в бленда - най-добрите малцови и зърнени уискита, отлежал най-малко 12 години и изпълнен с разкошни нотки на мед, ванилия и зряла ябълка - това е Civas 12 Y.O.
Майсторството си личи и отвън, върху бутилката, не само по съдържанието. Имената на братята Чивас заемат подобаващото им се място върху бутилката, а символът сърце, което е на портите на дестилерията, допълва луксозната бутилка.