Пакет Heaven'S Door Straight Bourbon & Diplomatico Mantuano

165,42 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
162212005
Повече информация
Разфасовка 1.4 l.

Heaven'S Door:
Богат на вкусове и сладък бърбън, който се дестилира в една 160-годишна църква в щата Тенеси. Името навява на мисли за едни отминали времена, когато Боб Дилън е пеел легендарното си парче Knockin' On Heaven's Door. Сега обаче времената са други и той участва в производството на това не по-малко популярно уиски. След 8 години отлежаване в бъчви от американски дъб не е чудно, че отзивите за него са предимно ласкави.
Ароматът му е на летни плодове, какао и печено зърно. Вкусът му е комбинация от подправки, маслена царевица, ванилия и ръжена горещина. Финишът се доминира от ваниловото усещане в комбинация с фъстъци и индийско орехче.
Diplomatico Mantuano:
Diplomático Mantuano е автентичен бленд от ромове отлежавали 8 години в горещия венецуелски климат. Мантуано е идеален както за коктейли така и за употреба самостоятелно поради зрелия си и комплексен характер.
В ароматно- вкусовия му профил изпъкват плодови аромати, кафява захар, обгорен дъб и карамел. Небцето усеща много добрия баланс между сладост и деликатна пикантност.
Производителят декларира, че този ром не съдържа никакви хранителни добавки, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, изкуствени подсладители, животински съставки или глицерин. В него няма и GMO продукти или добити от GMO продукти съставки.  Всичко това не би трябвало да бъде изненада за никой предвид факта, че това е продукт на легендата в света на премиум ромовете Diplomático