Пакет Jim Beam Maple & Nomad Outland

69,99 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
162121270
Повече информация
Разфасовка 1.4 l.

Jim Beam Maple:
Jim Beam Maple е уиски ликьор от Jim Beam. От името му става ясно от какви вкусове и аромати може да очаквате да откриете в него. Световно известният производител е комбинирал класическите вкусове и аромати на добре познатия бърбън с богатия вкус и сладостта на кленовия сироп. Феновете на популярните Honey ликьори ще оценят високо този продукт.
Насладете му се чист, върху лед, в комбинация с газирана напитка или го използвайте за овкусител на различни печива като кексове и сладкиши. 
Nomad Outland:
Nomad Outland е бленд от над 30 малцови и зърнени уискита. Преди да бъдат смесени всяко от тях е отлежавало между 5 и 8 години. Готовият бленд остава да зрее в Шотландия още 3 години в бъчви от шери. След това уискито отпътува за избата Сан Фернандо в Херес, Испания. Там в горещия испански климат отлежава още една допълнителна година в специално подбрани екс- Педро Хименес бъчви.
Nomad Outland е извървяло дълъг път и сменило много и различни бъчви преди да стигне при нас в красива и запомняща се бутилка. Това уиски родено в Шотландия е с истински шотландски характер, но с топла испанска душа.
Ароматът е съчетание от малц, дъб и шери. Вкусът е плодов с усещане на стафиди, мед и плодов букет, като следствие от Pedro Ximenez бъчвите. Финишът е дълъг, елегантен и приятен. В него се долавят сушени плодове и ванилия.