Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Patrón Reposado

Patron

Налично

79,96 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Трансимпорт ООД
Ароматът е на дъб, свежо агаве и нотки на цитрусови плодове. Вкусът е гладък и сладък, отличен баланс между свежо агаве, дъб, цитрусови плодове и мед. Финалът е с флорални нотки и ванилия. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Patrón Reposado
Patrón Reposado е подходяща стъпка за ценителите на текилата, които искат повече комплексност и гладкост на вкуса. Отлежала в дъбови бъчви за повече от два месеца, Patrón Reposado съчетава в себе си свежия вкус на Patrón Silver с дъбовия аромат на Patrón Añejo. Балансът между свежо агаве и дъб, фино съчетан с цитрусови плодове и нотки на мед, я прави отличен избор. Подобно на другите продукти на Patrón всяка бутилка е ръчно изработена от рециклирано стъкло и номерирана на ръка.
Аромат: Дъб, свежо агаве и нотки на цитрусови плодове.
Вкус: Гладък и сладък, отличен баланс между свежо агаве, дъб, цитрусови плодове и мед.
Финал: Флорални нотки и ванилия.
История на производител
Patrón е плод на въображението на двама предприемачи – Джон Пол ДеДжория и Мартин Кроули, чиято любов към напитката и желание да създадат най-добрата текила в света ги отвежда в Халиско, Мексико. Там те намират ветерана в индустрията Франциско Алказар и тяхната колаборация произвежда най-висококачествена текила от 100% агаве. В началото текилата се произвежда по ръчния метод на Франциско, който използва вековната техника, наречена процес „тахона“, при която агаве влакната бавно се смачкват от голямо колело, направено от вулканичен камък, а след  това сокът от агавето ферментира и се дестилира с влакна от растението. Сега Франциско е създал по-модерен процес, при който валцова мелница мачка агавето.  Качеството на текилата е отразено и в ръчно изработената бутилка от рециклирано стъкло с тапа от естествен корк, в която е затворена.
Мнения за Patrón Reposado

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта