Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Pepe Lopez Blanco

Pepe Lopez

Налично

26,96 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Кока Кола ХБК България АД
Притежава типичния за текила аромат с цитрусови нотки. Вкусът е автентичен текила вкус с намек за пушек, подправки и лайм. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Pepe Lopez Blanco
Достъпна и висококачествена текила с 40 обемни процента алкохолно съдържание и минимум 51% ферментирал сок от синьо агаве. Бутилира се почти непосредствено след дестилационния процес, което прави цвета ѝ бистър, а вкусът остава свеж на лайм и агаве.
Вкусов профил
Аромат: Типичен текила аромат с цитрусови нотки.
Вкус: Автентичен текила вкус с намек за пушек, подправки и лайм.
История на производител
Произвежда се във възможно най-добрата област за отглеждане на агаве в Мексико. Марката е създадена през 1857 г. от една от най-известните фамилии с дългогодишни традиции в производството на текила в Мексико. През 1967 г. компанията е придобита от „Браун-Форман“. Но въпреки това всички методи и принципи в производствения процес се запазват и продължават да се следват в дестилерията  La Mexicana Distillery.
Световно признатото качество и несравнимият вкус на златната и сребърната текила на тази марка се дължат на уникалността на плодовете на синьото агаве. След полагане на внимателни грижи в отглеждането на агавето, с добавяне на изворна вода и фин процес на двойна дестилация се постигат незабравимите и очарователни продукти на Pepe Lopez. И двете текили на марката притежават NOM (Norma Official Mexicana de Calidad) — печат за качество и произход на мексиканското правителство. 
Мнения за Pepe Lopez Blanco

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта