Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Reyka

Synergy

Налично

35,70 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Промоция от: 26.10.2020 г.
Промоция до: 25.11.2020 г.

Исландската водка Reyka e единствената водка в света, която използва Картър-Хед дестилационен казан. Неговото високо съдържание на мед допринася за изключително мекия вкус с естествена сладост и нотки на диви плодове. Водка Reyka се произвежда в малки партиди от по 1000 литра, за да осигури изключителното си качество. Всяка дестилация отнема около 6 часа и в резултат се получават 255 каси.

Водка Рейка не само е направена в Исландия, тя е създадена от Исландия. Водата за нея идва от арктически извор, преминавайки през 4000 годишно вулканично поле. А добрата водка се получава от чиста вода. Дестилерията се захранва от геотермална енергия, получена от подземните вулкани на Исландия. А водката се дестилира в Борганес (Borgarnes), Исландия - крайбрежно селце, заобиколено от обилни природни ресурси. Въздухът там е толкова чист, че всъщност нивата на въглероден диоксид постоянно падат. Мастър-дистилерът се казва Þórður Sigurðsson, който всъщност е и местният пожарникар и полицай.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4.8 от 5 / Гласували: 18 глас(а)
Пълно описание за Reyka

Водка Reyka е от семейството на William Grant and Sons и дебютира през 2005 година в Исландия с желанието да бъде създадена от най-чистите и меки водки в света. През 2011 г., Reyka получава трофея за водка на «International Wine and Spirits Competition» (IWSC), а през 2013 г. златен медал от «World Spirits Competition» в Сан Франциско.

Мнения за Reyka

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта
Последно разгледани продукти