Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Русский Стандарт Платинум

Русский Стандарт

Налично

41,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 1 l.

Ароматът е напълно чист и свеж и с деликатен цитрусов дъх. Вкусът е елегантен чист вкус, с неповторима свежест и нотки на сочни цитрусови плодове. Финалът е чист, с умерена продължителност.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Русский Стандарт Платинум

Този продукт на Русский Стандарт преминава през прецизна сребърна филтрация, която придава изключително мек вкус и напълно чист и плавен финал. Деликатният аромат с цитрусови нотки прави Русский Стандарт Platinum идеална основа за много коктейли. Вкусов профил Аромат: Напълно чист и свеж и с деликатен цитрусов дъх. Вкус: Елегантен чист вкус, с неповторима свежест и нотки на сочни цитрусови плодове. Финал: Чист, с умерена продължителност.

История на производител

Човекът, създал Русский Стандарт, е руският предприемач Рустам Тарико. Това е No.1 премиум водка, която може да бъде намерена в над 80 държави в целия свят. Но това не е причина Рустам Тарико да се оттегли и да се радва на заслужена почивка. Той не спира стремежа си към съвършенство, което е ежедневно вдъхновение за служителите на компанията. В края на XIX век Менделеев, създател на периодичната таблица, открива перфектния баланс между алкохол и вода, характерен за най-чистите и качествени водки. Един век по-късно дестилерията на Русский Стандарт кани на работа висшисти от университета в Санкт Петербург, където самият Менделеев е бил професор.  Специалистите на Русский Стандарт са разработили уникален метод на дестилация, който запазва естествения характер на алкохолната напитка, като в същото време я филтрират до съвършенство. Изумителното в този процес на производство е, че под постоянен контрол водката преминава през повече от 200 етапа на дестилация. След това идва ред на филтрация през брезови въглища, което подобрява аромата и вкуса на водката, като едновременно с това остротата във вкуса и горчивите нотки се елиминират. А филтрацията през кварц от планината Урал придава по-мек и пивък вкус. Фазата на „почивка“ е от особено значение за крайния продукт. Това е времето, през което се оформя молекуларната структура. Времето, когато всички съставки се сливат до получаването на идеални резултати с неописуемо високо качество. Финалният етап е сертифицирането на всяка бутилка Русский Стандарт – гаранция за 100% качество от руското правителство. 

Мнения за Русский Стандарт Платинум

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта