Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Sailor Jerry + Military Medallion

Sailor Jerry

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Този безкомпромисен ром e създаден от известния татуис „Sailor Jerry” Колинс, бащата на класическата, американска татуировка. Прецизността и качеството му могат да се сравнят само с тези на останалите произведения на създателя му. Sailor Jerry е резултат от подробни проучвания на морските ромове и внимателен подбор на най-добрите ромове от Карибите Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Sailor Jerry + Military Medallion
Естествените, специално подбрани, подправки и вкусове му придават изключително богат, мек и отличителен вкус с разпознаваеми нотки на ванилия и канела.
Рецептата на Sailor Jerry е базирана на традицията на моряците да смесват рома си с подправки, когато са в открито море, за да подобрят вкуса му. Освен това, за да са сигурни, че ромът не е примесен с вода, всеки ден капитанът на кораба загребвал малко ром пред моряците си, добавял барут и го запалвал. Ако ромът бил качествен се появявала искра. Sailor Jerry остава верен на тези традиции и смесва висококачествен ром с естествени подправки, за да създаден един дързък, мек и идеално балансиран алкохол.
История на производител
Рецептата на Sailor Jerry е базирана на традицията на моряците да смесват рома си с подправки, когато са в открито море, за да подобрят вкуса му. Освен това, за да са сигурни, че ромът не е примесен с вода, всеки ден капитанът на кораба загребвал малко ром пред моряците си, добавял барут и го запалвал. Ако ромът бил качествен се появявала искра. Sailor Jerry остава верен на тези традиции и смесва висококачествен ром с естествени подправки, за да създаден един дързък, мек и идеално балансиран алкохол. Притежава богат, мек и отличителен вкус с разпознаваеми нотки на ванилия и канела. 
Мнения за Sailor Jerry + Military Medallion

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта