Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Singleton Of Dufftown 12 YO Box

Singleton

Налично

49,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Ароматът е първоначално на полирано дърво и печени ядки, после на печени ябълки и мека кафява захар. Вкусът е на сладост и хрупкави ядки, следвани от меки плодови нотки, кафява захар и еспресо. Финалът е среден до дълъг, с приятни, леко сладки нотки на ядки. С добавяне на няколко капки вода се разкрива по-директен сладък Спейсайд характер и се получава по-приятна текстура.. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 3.9 от 5 / Гласували: 7 глас(а)
Пълно описание за Singleton Of Dufftown 12 YO Box
Атрактивно и комбинативно уиски, събрало в себе си сладостта първо на американските, а след това е на европейските дъбови бъчви, по технология на бавно дестилиране.
История на производител
The Singleton се произвежда в 3 различни дестилерии, характерни с различни вкусове: Glen Ord – с нотки на горски плодове, Glendullan – свежи овощни плодове и Dufftown – орехови и зърнени нотки.
Dufftown е дестилерията, в която се произвежда The Singleton of Dufftown. Намира се в местността Спейсайд, Шотландия и е отворена през 1896 г., като преди това е била мелница. От 1896 г. до 2015 г. дестилерията е била предназначена да произвежда уиски само за Европа и е известна  като „the smooth one” или „гладката“. При The Singleton процесът на ферментация трае с 30 часа повече от стандартното време, което е 40-50 часа. Това допринася за по-наситен и плодов вкус на крайния продукт. Бъчвите в дестилерия Dufftown са от американски и европейски дъб. Всеки вид допринася за мекия и запомнящ се вкус на уискито.
Мнения за Singleton Of Dufftown 12 YO Box

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта