Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Singleton Of Dufftown Spey Cascade

Singleton

Налично

49,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Ароматът е мек и свеж, плодов на печени ябълки и леко дървесен. Вкусът е гладък, ментов, леко сладък, с с остър плодов вкус на ябълки с пикантни нотки, както и намек на саламура. Завършекът е с лек плодов послевкус с  нотки на марципан, череша,  тъмен шоколад и билки. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Singleton Of Dufftown Spey Cascade
Лесен за харесване, елегантен израз на същността на Спейсайд- сладък, чист и свеж на небцето.
История на производител
The Singleton се произвежда в 3 различни дестилерии, характерни с различни вкусове: Glen Ord – с нотки на горски плодове, Glendullan – свежи овощни плодове и Dufftown – орехови и зърнени нотки.
Dufftown е дестилерията, в която се произвежда The Singleton of Dufftown. Намира се в местността Спейсайд, Шотландия и е отворена през 1896 г., като преди това е била мелница. От 1896 г. до 2015 г. дестилерията е била предназначена да произвежда уиски само за Европа и е известна  като „the smooth one” или „гладката“. При The Singleton процесът на ферментация трае с 30 часа повече от стандартното време, което е 40-50 часа. Това допринася за по-наситен и плодов вкус на крайния продукт. Бъчвите в дестилерия Dufftown са от американски и европейски дъб. Всеки вид допринася за мекия и запомнящ се вкус на уискито.
Мнения за Singleton Of Dufftown Spey Cascade

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта