Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Slavyantsi Traminer

Винекс Славянци

Налично

15,95 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 750 ml.
Вносител Авенди ООД
Чисто сортово, свежо и ароматно сухо вино от собствените лозя на Винекс Славянци в Розовата долина. Силно изразен и добре балансиран аромат на роза, с нюанси на личи и горчив портокал. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Slavyantsi Traminer
LEVA Traminer
Бяло регионално сухо вино
Чисто сортово, свежо и ароматно сухо вино от собствените лозя на Винекс Славянци в Розовата долина. Силно изразен и добре балансиран аромат на роза, с нюанси на личи и горчив портокал. 
История на производител
Винекс Славянци се състои от четири винарски изби: Славянци, Сунгурларе, Лозарево и Карнобат, които произвеждат около 150 000 хектолитра вино, вермут и ракия годишно. Съдовият капацитет е 300 000 хектолитра, в това число 200 000 хектолитра за първично винопроизводство и 1600 дъбови бъчви с вместимост 200 л.

Винарната разполага с четири модерни технологични линии за студено стерилно бутилиране на тихо и пенливо вино, вермут, ракия и бренди, както и линия за опаковки „bag in box“ с вместимост от 3 до 10 литра.

Лозовите масиви на Винекс Славянци са около 700 ха и са разположени по южните склонове на хълмовете на Сунгурларската долината. Сортовете, които се отглеждат, са червен мискет, шардоне, гевюрцтраминер, мускат отонел, немски ризлинг, совиньон блан, вионие, пино гри, грюнер, пино ноар, мерло, каберне совиньон, каберне фран, шираз.
Мнения за Slavyantsi Traminer

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта