Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Snow Grouse

Famous Grouse

Налично

26,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% Не
Разфасовка 700 ml.
Вносител Кока Кола ХБК България АД
Ароматът е богат, наситен, плътен, ванилов. Вкусът е плътен, с нотки на ванилия. Финалът е топъл, с дълъг послевкус. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Snow Grouse
Зърнено уиски, създадено да се консумира студено. Дори се препоръчва, да се съхранява във фризера.
Вкусов профил
Аромат: богат, наситен, плътен, ванилов.
Вкус: плътен, с нотки на ванилия.
Финал: топъл, с дълъг послевкус.
История на производител
Историята на най-известната птица в света започва през 1896 г., когато Матю Глог наследява семейния винарски бизнес. Дядото, също Матю, създава бизнес в Пърт през 1835 г., а чичото на Матю, Уилям, започва да се занимава с блендинг (от англ. ез. blending - смесване) на уиски през 1860 г.
През годините поколоения на фамилията Глог са се трудили рамо до рамо с майстори в блендинга, дестилацията, бъчварството и търговията, за да превърнат уискито си в повече от известно. Домът на The Famous Grouse е дестилерията Глентърет („Glenturret distillery“) в Крийф – най-старата дестилерия в Шотландия. 
Методите и принципите на Матю Глог се следват стриктно и днес. Зърното, водата, бъчвите и сръчните ръце са жизненоважните елементи, които съставят идеалния бленд. Всяка партида ечемик, царевица и зелен малц преминават фина селекция. За да се осигури качеството на крайния резултат, процесът на отлежаване строго се контролира още от засаждането на фиданките, през добива на дървения материал и направата на бъчвите. В тях се крие магията на вкуса във всяка капка The Famous Grouse. Но създаването на блендед уиски, не е само магия. То е и сложен процес на изкусно смесване на вискокачествени малцове и зърно, майсторски дестилирани и поставени да отлежават в най-добрите бъчви при най-добрите условия.
Мнения за Snow Grouse

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта