Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

St-Rémy VSOP

St-Remy

Налично

17,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Разфасовка 700 ml.
Вносител Леопард Трейдинг ООД
Притежава богат черешов аромат, цариградско грозде и диви ягоди, с флорални нотки, дъбов и ванилов оттенък. Вкусът е балансиран, с доловима сладост на горски плодове. Финалът е плавен, мек и умерен. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за St-Rémy VSOP
Абсолютната класика. Висококачествено бренди, създадено от най-добро грозде, при най-добрите условия от най-добрите в занаята.
Вкусов профил
Аромат: Богат черешов аромат, цариградско грозде и диви ягоди, с флорални нотки, дъбов и ванилов оттенък.
Вкус: Балансиран, с доловима сладост на горски плодове.
Финал: Плавен, мек, умерен.
История на производител
В търсене на качествени суровини предприемчивият Пол-Емил Реми Мартен II построява дестилерията в Мачекул, където вирее гроздовият сорт Gros Plant. И през 1886 г. започва да произвежда висококачествено бренди.
След дълги години, прекарани в експерименти с дестилационните процеси, през 1917 г. се появява първото Fine St-Rémy бренди. И бързо се превръща в иноватора в света на брендитата.
То е първото бренди, което започва да се предлага в бутилка от черно стъкло, което днес е символ на уникалния му елегантен стил.
Светкавично постига голям успех във Франция, но не е достатъчно и още в началото на 20-те години на миналия век започва разпространението му в останалите държави из Европа. Скоро след това предприемчивостта го отвежда и до далечните канадски земи. До края на 70-те популярността му се простира на 5 континента. Не след много дълго се поставя началото на поредицата от отличия от престижни интернационални състезания и конкурси.
Но голямата тайна на успеха на St-Rémy се крие във френските розови сортове и бъчвите от френски дъб. 
Мнения за St-Rémy VSOP

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта