Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Stratheden Classic

Lost Distillery

Налично

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 50,37 лв.

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 43.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Промоция от: 27.11.2020 г.
Промоция до: 6.12.2020 г.

Дестилерията Stratheden е затворила врати през далечната 1926 г. В наши дни екипът на The Lost Distillery Company запретнал ръкави, направил проучвания и създал този продукт. Според тях тази реконструкция е максимално близко до оригиналния продукт.

Ароматът е на старо обзавеждане от масивен дъб и сочен портокал. Във вкуса ще откриете отново дъб, но този път е комбиниран с карамел и солени пуканки. Финишът предлага малко пушек и още плодови нотки.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Stratheden Classic
История на производител

The Lost Distillery Company предлага на всеки уиски ентусиаст възможност да открие нови и уникални продукти, на които да се наслади и които да сподели с приятели. The Lost Distillery Company черпи вдъхновение от миналото и историята на шотландското уиски и в негова чест пресъздава дестилатите, създавани някога в отдавна забравени и разрушени дестилерии.  Екип от архивисти, начело с проф. Майкъл Мос, специалист по шотландска история и археология, се заема с активно проучване, за да открие изчезналите и забравени стилове и методи на дестилация. В резултат са създадени по съвременен начин интерпретации на забравените уиски марки, като се използват малцови дестилати от различни части на Шотландия. Първите възродени дестилати са Auchnagie и Stratheden. Всяка бутилка има пореден номер, а сериите са ограничени до 1 000 бр., което ги прави още по-атрактивни за колекционерите.

Мнения за Stratheden Classic

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта