Tanqueray

23,49 лв.
Наличност: На склад
Арт. номер
162507001
Повече информация
Alc.% 43.10%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД

Създаден от Чарлз Танкерей през 1830 година, Tanqueray London Dry Gin и до днес се прави по същата класическа рецепта.
Tanqueray London Dry Gin се дестилира четири пъти с идеален баланс на класическите растителни компоненти на джин: свежа хвойна, пикантен кориандър, ароматна ангелика и сладко женско биле.
Най-добре е да се сервира с тоник, много лед и резен лайм, но може да се използва като основа на различни коктейли.
Tanqueray London Dry Gin печели много награди, включително и похвали от World’s Best Bars (Drinks International Brands Report 2020). Той е отбелязан като най-добре продаваният джин, вторият сред най-популярните джинове и вторият сред любимите силни алкохолни напитки на барманите.
Култовата форма на бутилката Танкерей е вдъхновена от шейкъра за коктейл, който става символ на коктейлното движение по време на сухия режим през „бурното десетилетие на 1920-те години“. Ананасът, който се е смятал за толкова екзотичен, че е станал символ на гостоприемството в Англия през 1830-те, е част от герба на семейство Танкерей и украсява всяка бутилка, произведена от Tanqueray Distilling Company.

Други продукти, които може да харесате!

История на производител: Tanqueray

Джин Tanqueray е едно от по-добрите неща, което Англия е завещала на света, въпреки че днес се произвежда в Шотландия и най-много се харесва в САЩ. Tanqueray е една от водещите марки на компанията Diageo и част от портфолиото на състезанието World Class – най-авторитетният и престижен конкурс за бармани в света. Това е и предпочитаният избор на най-добрите бармани в света и от него се продават около 2 милиона 9-литрови каси всяка година.