Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Tanqueray

Tanqueray

Налично

23,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 47.30%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД
Tanqueray е сух джин с богат аромат на хвойна и осезаеми цитрусови нотки, с който да приготвите най-освежаващия джин с тоник и най-сухото мартини. И до днес рецептата му е пазена в строга тайна, но е известно, че съдържа четири отличителни растителни съставки – хвойна, кориандър, корен от ангелика и сладък корен. Говори се, че в момента само четирима души в света знаят как се произвежда Tanqueray. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Tanqueray
Благодарение на процеса на дестилация и произхода му от Блумсбери, Лондон, Tanqueray е идеалният пример за London dry gin, който гарантира неизменно високо качество във всяка глътка: 4-кратно дестилиран, с внимателно подбрани билки и перфектно балансиран вкус – както в оригиналната 180-годишна рецепта на Чарлз Танкерей.
История на производител
Джин Tanqueray е едно от по-добрите неща, което Англия е завещала на света, въпреки че днес се произвежда в Шотландия и най-много се харесва в САЩ.
Tanqueray е една от водещите марки на компанията Diageo и част от портфолиото на състезанието World Class – най-авторитетният и престижен конкурс за бармани в света. Това е и предпочитаният избор на най-добрите бармани в света и от него се продават около 2 милиона 9-литрови каси всяка година.
Мнения за Tanqueray

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта