Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Tanqueray

Tanqueray

Налично

23,49 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 47.30%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Авенди ООД

Създаден от Чарлз Танкерей през 1830 година, Tanqueray London Dry Gin и до днес се прави по същата класическа рецепта.
Tanqueray London Dry Gin се дестилира четири пъти с идеален баланс на класическите растителни компоненти на джин: свежа хвойна, пикантен кориандър, ароматна ангелика и сладко женско биле.
Най-добре е да се сервира с тоник, много лед и резен лайм, но може да се използва като основа на различни коктейли.
Tanqueray London Dry Gin печели много награди, включително и похвали от World’s Best Bars (Drinks International Brands Report 2020). Той е отбелязан като най-добре продаваният джин, вторият сред най-популярните джинове и вторият сред любимите силни алкохолни напитки на барманите.
Култовата форма на бутилката Танкерей е вдъхновена от шейкъра за коктейл, който става символ на коктейлното движение по време на сухия режим през „бурното десетилетие на 1920-те години“. Ананасът, който се е смятал за толкова екзотичен, че е станал символ на гостоприемството в Англия през 1830-те, е част от герба на семейство Танкерей и украсява всяка бутилка, произведена от Tanqueray Distilling Company.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Tanqueray
Благодарение на процеса на дестилация и произхода му от Блумсбери, Лондон, Tanqueray е идеалният пример за London dry gin, който гарантира неизменно високо качество във всяка глътка: 4-кратно дестилиран, с внимателно подбрани билки и перфектно балансиран вкус – както в оригиналната 180-годишна рецепта на Чарлз Танкерей.
История на производител
Джин Tanqueray е едно от по-добрите неща, което Англия е завещала на света, въпреки че днес се произвежда в Шотландия и най-много се харесва в САЩ.
Tanqueray е една от водещите марки на компанията Diageo и част от портфолиото на състезанието World Class – най-авторитетният и престижен конкурс за бармани в света. Това е и предпочитаният избор на най-добрите бармани в света и от него се продават около 2 милиона 9-литрови каси всяка година.
Мнения за Tanqueray

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта