Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Teeling Small Batch

Teeling

Налично

49,64 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 46.00%

Първоначално Teeling Small Batch отлежава в бъчви от бърбън. След това се премества за 6 месеца допълнително отлежаване в ръчно селектирани бурета от ром. Това доотлежаване засилва и без това характерната за ирландските уискита мекота и придава допълнителен сладък привкус на крайния продукт. Бутилирано е на нетипичните за този тип напитки 46%.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 4 от 5 / Гласували: 6 глас(а)
Пълно описание за Teeling Small Batch

Нещото,което без съмнение отличава това Teeling Small Batch, е липсата на студена филтрация. Благодарение на това може да усетите нежния дървесен аромат, който то е получило, вследствие годините съприкосновение с бъчвите. Всички естествени аромати се усещат и се смесват много приятно с отчетливата доминация на ванилия.

Аромат: Ванилия, подправки и сладки нюанси от бъчвите от ром.

Вкус: Силно изпъква влиянието на бъчвите от ром, а след него се усещат високия алкохолен градус и дървесния вкус, заради липсата на студена филтрация.

Финал: Сладък и флорален с усещане за ванилия и дървесни нотки.

История на производител

Teeling e малка независима дестилерия, коята се намира в гр. Дъблин. Историята и започва през далечната 1782 година. В настоящият си вариант съществува от 2015 година. Гордее се с факта, че е първата дестилерия отворила врати в столицата на Северна Ирландия от 125 години насам. Без да губят връзка с миналото наслидниците на Walter Teeling произвеждат модерно крафт уиски и пишат новата глава от историята на ирландските спиртни напитки.

Мнения за Teeling Small Batch

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта