Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Tullamore D.E.W. 10 Y.O.

Tullamore D.E.W.

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД

Tullamore D.E.W. 10 Y.O доотлежава в четири типа бъчви - от бърбън, шери Олоросо, порто и мадейра, за да се превърне в богатия и комплексен на аромати сингъл малц.

Aромат

Необичайна комбинация от тропически плодове и землисти аромати, с екзотични нотки на ананас, окосена трева и опушена дървесина.

Вкус

Богата комбинация от плодове и опушена дървесина, напомняща за коледен сладкиш, и флорални нотки в съчетание с манго и кайсия.

Финал

Продължителен и мек, придружен от плодова сладост с подчертани нотки на дъб.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 3 глас(а)
Пълно описание за Tullamore D.E.W. 10 Y.O.

Tullamore D.E.W. 10 Y.O. е единственото едномалцово ирландско уиски, отлежало до съвършенство в четири вида бъчви – от бърбън, шери, мадейра и порто. Стареенето в тези специално селектирани бъчви подсилва и уплътнява аромата, в резултат на което вкусът на това легендарно ирландско уиски придобива изключително наситен и мек характер.

История на производител
Tullamore D.E.W. се заражда в сърцето на Ирландия още през 1829 г., когато в Тъламор, графство Офали, е открита дестилерията Tullamore. Името D.E.W. е получено от инициалите на Даниел Е. Уилямс (Daniel E. Williams), един от работниците в дестилерията Tullamore, който застава начело на цялото производство и става главен ръководител. Три e магическото число за Tullamore D.E.W. – тройно дестилирано, то е уникална комбинация от три вида ирландско уиски – малцово, зърнено и уиски от медни казани. В резултат на това Tullamore D.E.W. е три пъти по-меко, с присъща елегантна комплексност.
Мнения за Tullamore D.E.W. 10 Y.O.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта