Tullamore D.E.W. 10 Y.O.

Irish Blended Whiskey

Наличност:

Изчерпан

Арт. номер: 162108010

Tullamore D.E.W. 10 Y.O доотлежава в четири типа бъчви - от бърбън, шери Олоросо, порто и мадейра, за да се превърне в богатия и комплексен на аромати сингъл малц.

Aромат

Необичайна комбинация от тропически плодове и землисти аромати, с екзотични нотки на ананас, окосена трева и опушена дървесина.

Вкус

Богата комбинация от плодове и опушена дървесина, напомняща за коледен сладкиш, и флорални нотки в съчетание с манго и кайсия.

Финал

Продължителен и мек, придружен от плодова сладост с подчертани нотки на дъб.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 700 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Tullamore D.E.W. се заражда в сърцето на Ирландия още през 1829 г., когато в Тъламор, графство Офали, е открита дестилерията Tullamore. Името D.E.W. е получено от инициалите на Даниел Е. Уилямс (Daniel E. Williams), един от работниците в дестилерията Tullamore, който застава начело на цялото производство и става главен ръководител. Три e магическото число за Tullamore D.E.W. – тройно дестилирано, то е уникална комбинация от три вида ирландско уиски – малцово, зърнено и уиски от медни казани. В резултат на това Tullamore D.E.W. е три пъти по-меко, с присъща елегантна комплексност.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.