Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Tullamore D.E.W. Phoenix

Tullamore D.E.W.

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 55.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД

Tullamore D.E.W. Phoenix, със своите характерни малцови нотки и дълбок дъбов аромат, печели златен медал на Irish Whiskey Masters 2013 още през първата си година на пазара.

Аромат

Леко пикантен в началото, последван от карамел и ванилия.

Вкус

Силно пикантен, с нюанси на карамел, деликатни флорални нотки и дъб след добавяне на малко вода.

Финал

Дълготраен завършек с продължителна топлина, перфектен баланс на сладост и пикантност.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Tullamore D.E.W. Phoenix

Tullamore D.E.W. Phoenix е най-новият член на ирландското семейство Tullamore D.E.W. и е израз на великата история на град Тъламор, Ирландия. През 1785 г. жителите на градa стават свидетели на опустошителен инцидент с летящ балон. Пламъците опожаряват почти целия град, но благодарение на силата и оптимизма на хората той е възстановен. След този ден в герба на града е инкорпориран феникс. Водени от надеждата в сърцата си, жителите възраждат града и така няколко десетилетия по-късно, през 1829 г., е създадена и дестилерията Tullamore.

История на производител
Tullamore D.E.W. се заражда в сърцето на Ирландия още през 1829 г., когато в Тъламор, графство Офали, е открита дестилерията Tullamore. Името D.E.W. е получено от инициалите на Даниел Е. Уилямс (Daniel E. Williams), един от работниците в дестилерията Tullamore, който застава начело на цялото производство и става главен ръководител. Три e магическото число за Tullamore D.E.W. – тройно дестилирано, то е уникална комбинация от три вида ирландско уиски – малцово, зърнено и уиски от медни казани. В резултат на това Tullamore D.E.W. е три пъти по-меко, с присъща елегантна комплексност.
Мнения за Tullamore D.E.W. Phoenix

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта