Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Tyrconnell Madeira Cask 10 Y.O.

Tyrconnell

Не е налично

Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 46,00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Максиъм България ЕООД
Притежава свеж, плодов аромат. Вкусът е с богато, копринено гладко усещане в уста на карамел, малц, ечемичена захар, шоколад, кафе и ананас. Финалът е великолепно сладък. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 2 глас(а)
Пълно описание за Tyrconnell Madeira Cask 10 Y.O.
10-годишно ирландско уиски, завършило отлежаването си в бъчви от Мадейра. Това е един сочен и плодов Tyrconnell. Първоначално е пуснато на пазара като лимитирана серия, но се оказа толкова популярно, че става постоянна част от гамата Tyrconnell, заедно Tyrconnell Port Cask и Tyrconnell Sherry Cask. Наградено е за "Ирландско уиски на годината през 2009" в „Уиски библията“ на Джим Мъри, където той го описва като едно от най-хубавите Мадейра - уискита, които някога е опитвал.
Вкусов профил:
Аромат: Свеж и плодов.
Вкус: Богато, копринено гладко усещане в уста на различни вкусове, на карамел, малц, ечемичена захар, шоколад, кафе и ананас.
Финал: Великолепно сладък.
История на производител
Тирконел бе флагман на вече разрушената дестилерия Watts в Derry, която бе основана през 1762 г. и затворена през 20-те години на 20-ти век. Марката се продава в огромни количества в САЩ, преди забрана по време на „Сухия режим“. В последствие дестилерията бе закрита и марката Tyrconnell изчезна от пазара до края на 80-те години, когато беше купена от дестилерията Cooley. 
Мнения за Tyrconnell Madeira Cask 10 Y.O.

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта