Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Unicum Zwak

Unicum

Налично

23,99 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД
Над 40 ръчно събрани билки от всички точки на земята  участват в рецептата на този битер.  Част от съставките се накисват  в алкохол за около месец, а други се дестилират за да се извлекат активните съставки.  След това отлежава минимум 6 месеца в дъбови бъчви. Бутилира се в  кръгла бутилка, която е отличителен белег на тази историческа марка за близо двеста години. Тъмният кехлибарен оттенък се постига с добавен карамел. Консумира се като аперитив преди или като диджестив след хранене. Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Unicum Zwak
История на производител
Unikum е унгарски билков ликьор или горчивка, който се използва като диджестив и като аперитив. Смята се за една от националните напитки в страната. И до днес се произвежда от семейство Zwack по тайна рецепта с над 40 билки.  Първоначално е бил замислен като средство за храносмилане в кралския двор на Австро Унгария през 1790 г., но през вековете се е превърнал в питие за всяко време на деня.
Семейство Zwack живее в Ню Йорк и Чикаго в изгнание по време на комунизма в Унгария. През това време в страната продължава да се произвежда напитката Unikum, но по различна рецепта.
След падането на комунизма,  Peter Zwack се завръща в Унгария и възвръща производството на оригиналния Unicum.
Мнения за Unicum Zwak

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта