Поради голямата натовареност е възможно да има забавяне в изпълнението на поръчките.
Ние използваме бисквитки, за да помогнем за подобряване на нашите услуги и да подобрим вашето изживяване. Ако не приемете незадължителните бисквитки по-долу, вашето изживяване може да бъде засегнато. Ако искате да научите повече, моля, прочетете ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ И БИСКВИТКИ
Едно от най-разпознаваемите пенливи вина на Италия, от сърцето на прохладната зона Просеко във Венето. Майсторско изпълнение, отличен, балансиран вкус.
Цветът е нежен с лимонови отблясъци. Мусът е фин, с дребни до средни перли и деликатен цветист нос. Освежаващо, ефирно и балансирано в устата със спомен за бели цветчета и зряла ябълка във финала на вкуса. Вино за аперитив, но и за всички салати, елегантни вегетариански предястия, антипасти и морски дарове.
Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.
Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Винарската къща La Gioiosa се намира в сърцето на Тревизо, където се произвеждат най-добрите вина Просеко (Prosecco) от областите Валдобиадене (Valdobbiaden), Монтело (Montello) и Асоло (Asolo). Компанията e семейна и е основана през 1971 г. от семейството Морети. Дино Морети е глава на семейството от 1974 г. Компанията специализира в производството на Просеко (Prosecco) и Спуманте (Spumante). От 1979 г., La Gioiosa се ръководи от сина на Дино Морети, Джанкарло. La Gioiosa е една от водещите изби и е оборудвана с най-новите технологии за производство на вино. La Gioiosa създава традиция във винопроизводството, която семейството на Морети успява да съхрани и развие през три поколения в перфектната симбиоза със земята на Просеко (Prosecco) и вината Монтело (Montello) и Пиаве (Piave).
Последно разгледани
Имате ли навършени 18 години?
Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.