Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 80 лв.*виж кога

Trilogie La Vinsobraise

La Vinsobraise    

Налично

99,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Подходящи храни Пикантни ястия, риби със сметанови сосове, скара, сирена, придружени от сушени и захаросани плодове
Alc.% 14,00%
Разфасовка 2.25 l.
Температура за сервиране 17°
Сорт Гренаш, Сира
Вносител Ви Ен Джи ООД

 “Вашето удоволствие е нашата култура” – това е мотото на избата производител Изключително екстравагантна трилогия , в която френския винопроизводител е вложил майсторството , традицията и любовта на поколения. Трилогията  е уникална не само с нестандартния дизайн на бутилките, чиито гърла се преплитат в едно и образуват  обща бутилка, а същевремено и всяка една от тях е достатъчно атрактивна и като самостоятелен дизайн.  По интересният факт е , че виното в трите бутилки са в едно и също съотношение на Гренаш и Сира от една и съща реколта и един и същ тероар. Различието идва от специфичния начин на отлежаване  , който е различен за   трите бутилки вино . Всичко това води до три различни вкуса /зад трите етикета –жълт, червен и син /, обединени в една обща хармония, създаващи едно съвършено цяло.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 0 от 5 / Гласували: 0 глас(а)
Пълно описание за Trilogie La Vinsobraise

"Жълт етикет: На цвят рубинено червен , на вкус преобладават червени плодове с фина нотка на подправки и танин.Силно ароматно , богато и комплексно с доминиращи плодови аромати. Дълъг и характерен послевкус. Добър потенциал за стареене. 100% отлежало в метално кюве Червен етикет: Плътен и дълбок червен цвят. Изключително комплексно, в което се преплитат балансирано нотки на екзотични подправки на ванилия и диви плодове. Обло с дълбока основна танинова нотка. Силно изразително и запомнящо се с потенциал за стареене. 100% отежало в дъбова бъчва. Син етикет: Тъмно червен цвят с виолетово нюансиране. Комплексно, добре структурирано, с елегантни нотки на дребни черни плодове и дървесина. Вино с добре изразена танинова концентрация. Много добър потенциал за стареене 50%отлежало в метално кюве и 50% в дъбова бъчна. "

История на производител

"Неразделна част от света на френското вино е една от най-големите и значими области - Долината на Рона. Лозовите масиви от Côtes du Rhône са една вселена, която се развива, живее и променя около Рона, позната като “царствената река”. Една история с далечно минало, съхранила традицията и любовта, за да я пренесе през поколенията в наши дни. Богатият и неповторим вкус на виното от Долината на Рона се дължи на над 23 сорта грозде отглеждани в региона."

Мнения за Trilogie La Vinsobraise

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта