Розе
Филтрирай
Избрани филтри
  1. Alc.%
    13.70%
  2. Alc.%
    13.00%
Опции за пазаруване
Категория
  • Розе
Марка
  1. Bessa Valley
  2. Cellier Des Templiers
  3. Chateau De Beaulieu
  4. Chateau Gassier
  5. Clarence Dillon Wines
  6. Domaine Des Lauribert
  7. La Vinsobraise    
  8. Tinetta
  9. Via Vinera
  10. Zelanos Winery
  11. Винарска къща Русе
  12. Plume
  13. Routas
Less
Разфасовка
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

16 Артикули

на страница
  1. Chateau Routas Rose Разфасовка: 750 ml.
    19,79 лв.
  2. Plume D'ete Разфасовка: 700 ml.
    19,99 лв.
  3. Via Vinera Rose Разфасовка: 750 ml.
    Редовна цена 12,95 лв. Промо цена 10,36 лв.
  4. La Bollina Tinetta Rose Разфасовка: 750 ml.
    24,00 лв.
  5. Grignandises Rose Grignan Les Adhemar Разфасовка: 750 ml.
    16,00 лв.
  6. La Cuvee de Lisa Domaine Des Lauribert Разфасовка: 750 ml.
    15,00 лв.
  7. Cotes Du Rhone Rose Vinsobraise Разфасовка: 750 ml.
    10,00 лв.
  8. Rose Zelanos Разфасовка: 750 ml.
    12,99 лв.
  9. Esprit Gassier Rose Cotes de Provence Разфасовка: 750 ml.
    19,60 лв.
  10. Clarendelle Rose Bordeaux Разфасовка: 750 ml.
    20,99 лв.
  11. Chateau De Beaulieu Rose Разфасовка: 750 ml.
    22,99 лв.
  12. Enira Rose Разфасовка: 750 ml.
    12,49 лв.
  13. Enira Rose Grand Cuvee Magnum Разфасовка: 1.5 l.
    38,99 лв.
  14. Enira Rose Grand Cuvee Разфасовка: 750 ml.
    18,99 лв.
  15. Levent Rose Grand Selection Разфасовка: 750 ml.
    22,50 лв.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

16 Артикули

на страница

Розе

Розетата съчетават в себе си качествата, както на белите, така и на червените вина. Поднасят плодовите нюанси и различните по сила танини, характерни за червените вина, но за сметка на това се сервират охладени, което е голям плюс за любителите на белите вина.

Технологията в производството им също е някъде по средата. Използват се червени сортове, но се обработват по методите за направа на бели вина. Мъстта остава в контакт с гроздовата каша точно толкова, колкото е необходимо за извличането на желания цвят. Следват етапите на пресоване и ферментация.

Освен този метод за производство на розе, съществува и друг – смесване на бяло и червено вино, но този метод е позволен единствено за направата на висококачествено шампанско в областта Шампан, Франция.