Розе
Филтрирай
Избрани филтри
  1. Разфасовка
    700 ml.
  2. Разфасовка
    750 ml.
Опции за пазаруване
Категория
  • Розе
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 26

Страница
на страница
  1. Chateau Routas Rose Разфасовка: 750 ml.
    19,79 лв.
  2. Edoardo Miroglio Heritage Rose de Noir Разфасовка: 750 ml.
    19,99 лв.
  3. Plume D'ete Разфасовка: 700 ml.
    19,99 лв.
  4. Colorito Rose 2019 Разфасовка: 750 ml.
    Редовна цена 14,85 лв. Промо цена 13,37 лв.
  5. Via Vinera Rose Разфасовка: 750 ml.
    Редовна цена 12,95 лв. Промо цена 10,36 лв.
  6. La Bollina Tinetta Rose Разфасовка: 750 ml.
    24,00 лв.
  7. Grignandises Rose Grignan Les Adhemar Разфасовка: 750 ml.
    16,00 лв.
  8. La Cuvee de Lisa Domaine Des Lauribert Разфасовка: 750 ml.
    15,00 лв.
  9. Cotes Du Rhone Rose Vinsobraise Разфасовка: 750 ml.
    10,00 лв.
  10. Rose Z Zelanos Разфасовка: 750 ml.
    19,99 лв.
  11. Rose Zelanos Разфасовка: 750 ml.
    12,99 лв.
  12. Esprit Gassier Rose Cotes de Provence Разфасовка: 750 ml.
    19,60 лв.
  13. Rose Classic Tikves Разфасовка: 750 ml.
    5,99 лв.
  14. Rose Mas La Chevaliere Разфасовка: 750 ml.
    13,49 лв.
  15. Clarendelle Rose Bordeaux Разфасовка: 750 ml.
    20,99 лв.
  16. L'Avenir 'Rose de Pinotage Разфасовка: 750 ml.
    15,99 лв.
  17. Chateau De Beaulieu Rose Разфасовка: 750 ml.
    22,99 лв.
  18. Bottega Rose Pinot Grigio Разфасовка: 750 ml.
    13,99 лв.
  19. Bottega Prosecco Rose Gold Разфасовка: 750 ml.
    34,99 лв.
  20. Enira Rose Разфасовка: 750 ml.
    12,49 лв.
  21. Enira Rose Grand Cuvee Разфасовка: 750 ml.
    18,99 лв.
  22. Levent Rose Grand Selection Разфасовка: 750 ml.
    22,50 лв.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-24 от 26

Страница
на страница

Розе

Розетата съчетават в себе си качествата, както на белите, така и на червените вина. Поднасят плодовите нюанси и различните по сила танини, характерни за червените вина, но за сметка на това се сервират охладени, което е голям плюс за любителите на белите вина.

Технологията в производството им също е някъде по средата. Използват се червени сортове, но се обработват по методите за направа на бели вина. Мъстта остава в контакт с гроздовата каша точно толкова, колкото е необходимо за извличането на желания цвят. Следват етапите на пресоване и ферментация.

Освен този метод за производство на розе, съществува и друг – смесване на бяло и червено вино, но този метод е позволен единствено за направата на висококачествено шампанско в областта Шампан, Франция.