Количка
Drinklink

phone0888 50 50 10

Безплатна доставка над 80 лв.Безплатна доставка над 99 лв.*виж кога

Vodka Beluga Gold Line

Beluga

Налично

200,00 лв.
Рейтинг
Добави в любими
Alc.% 40.00%
Разфасовка 700 ml.
Вносител Делион ООД

Ароматът е чист и свеж, с нотки на сметана и канела. Вкусът е изключително чист, с кремообразна текстура и нотки на ванилия, бял пипер и салвия. Финалът е дълъг и свеж, с послевкус на ванилия. Всяка бутилка Beluga Gold Line притежава индивидуален сериен номер и коркова тапа с печат от червен восък.

Виж повече

Ако имате въпроси свържете се с нас

Рейтинг: 5 от 5 / Гласували: 1 глас(а)
Пълно описание за Vodka Beluga Gold Line

Лимитирана серия супер премиум водка от Beluga с впечатляващо свеж и чист вкус – отличителна характеристика на водките от колекцията, благодарение на комбинацията от висококачествен ечемичен малц и артезианска вода, добита от 300 метра дълбочина от екологично чистите райони на Западен Сибир, преминала през пет етапа на филтриране. Вкусовият профил на Beluga Gold Line се характеризира с нотки на ванилия, салвия, бял пипер и сметана. Вкусов профил Аромат: Чист и свеж, с нотки на сметана и канела. Вкус: Изключително чист, с кремообразна текстура и нотки на ванилия, бял пипер и салвия. Финал: Дълъг и свеж, с послевкус на ванилия. Всяка бутилка Beluga Gold Line притежава индивидуален сериен номер и коркова тапа с печат от червен восък. Бутилката се предлага в екстравагантна кожена кутия в комплект с малко чукче и четка, с помощта на които да се отстрани восъчният печат.

История на производител
Водка Beluga  се произвежда в историческата дестилерия „Мариинск“, основана през 1900 г. в град Мариинск, Сибир. Местоположението на дестилерията е избрано по една много специална причина – близостта до извора  Гетрайдемалц, чиито води се добиват от 250 метра дълбочина. Смята се, че специалните качества на тази вода са идеални за производството на водка.
Мнения за Vodka Beluga Gold Line

Все още няма коментари и оценки за този продукт.

To rate or comment you need to register или log in if you already have created!

Обратно към продукта