Beluga Noble

Наличност:

На склад

Арт. номер: A01020005M0067
Beluga Noble e висок клас благородна руска водка. Всички съставки, използвани за производството й, преминават през изключително прецизен и строг процес на пречистване и филтриране. Богатият и изтънчен вкус се постига чрез висококачествен ечемичен малц и кристално чиста артезианска вода от Сибир, които се комбинират с натурален мед, овесена инфузия и екстракти от ванилия и бял трън. Финалният етап в производството на Beluga Noble е т.нар. период на “отпочиване”, който продължава 30 дни. Това е уникална технология, която не се прилага при производството на обикновена водка. По време на отпочиването водката придобива зрелия си, мек и благороден вкус.

Alc.%: 40.00%

Разфасовка: 500 ml.

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

Изпращаме с експресна услуга.Поръчки до 12:00 ч. се изпращат още на същия ден.

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт
История на производителя
Водка Beluga  се произвежда в историческата дестилерия „Мариинск“, основана през 1900 г. в град Мариинск, Сибир. Местоположението на дестилерията е избрано по една много специална причина – близостта до извора  Гетрайдемалц, чиито води се добиват от 250 метра дълбочина. Смята се, че специалните качества на тази вода са идеални за производството на водка.

Имате ли навършени 18 години?

Ние подкрепяме отговорната консумация, а вие трябва да потвърдите, че сте над 18-годишна възраст преди да продължите към нашия магазин.

Процент на доволните клиенти за последните 365 дни:

Powered by Customer Thermometer